Denní menu

15.4.2019 - 19.4.2019


Pondělí

Polévka: Frankfurtská                

Hlavní jídla:

  1. Kuřecí jehla delikates, americké brambory, tatarka
  2. Vepřové kostky na pepří, těstoviny
  3. Zeleninové rizoto, sýr, okurek

 

Úterý

Polévka: Česnečka

Hlavní jídla:

  1. Vepřová kýta na houbách, houskový knedlík
  2. Kuřecí nudličky, dušená rýže
  3. Halušky se zelím a uzeným

 

Středa

Polévka: Bramborová

Hlavní jídla:

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot
  2. Vepřová pečeně s cibulovou – česnekovou omáčkou, špecle
  3. Mrkev s hráškem, vejce, krokety

 

Čtvrtek

Polévka: Kuřecí kaldoun

Hlavní jídla:

  1. Krutí guláš, houskový knedlík
  2. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, okurek
  3. Zapečené těstoviny se zeleninou a cigárem

 

Změna v jídelníčku vyhrazena

V každém jídle mohou být obsaženy alergeny  

Více info u personálu restaurace.

 

Menu na další týden