Denní menu

23. 3. 2020 – 27. 3. 2020


Pondělí

Polévka: Zelňačka

Hlavní jídla:

  1. Vepřová krkovička, šípková omáčka, farmářské brambory
  2. Kuřecí nudličky, dušená rýže
  3. Hrachová kaše, uzenina, chléb

 

Úterý

Polévka: Čočková

Hlavní jídla:

  1. Vepřové rizoto, sýr, okurek
  2. Obracený řízek naruby, brambor
  3. Šišky s mákem

 

Středa

Polévka: Bramborová

Hlavní jídla:

  1. Bratislavská vepřova plec, houskový knedlík
  2. Kuřecí gyros, hranolky, salát tzatziki
  3. Hrášek na smetaně s koprem, vejce, brambor

 

Čtvrtek

Polévka: Jarní

Hlavní jídla:

  1. Domácí sekaná, rajská, těstoviny
  2. Vepřové kostky na kořenové zelenině a víně, šťouchané brambory
  3. Tvarohové knedlíky s ovocným přelivem

 

Pátek

Polévka: Uzená s kroupy

Hlavní jídla:

  1. Hovězí guláš, houskový knedlík
  2. Kuřecí steak rockfortová omáčka, špecle
  3. Halušky se zelím a uzeným

Menu na další týden