TOPlist

Denní menu

19.2.2018 – 23.2.2018


Pondělí

Polévka: Kmínová s vejci

Hlavní jídla:

  1. Vepřová krkovička, fazolky na smetaně, brambor
  2. Kuřecí závitek v anglické slanině, farmářské brambory
  3. Palačinka s ovocem

 

Úterý

Polévka: Gulášová

Hlavní jídla:

  1. Vepřová kapsa, šťouchané brambory, kompot
  2. Kuřecí na zelenině, tarhoňa
  3. Zeleninový salát se sýrovými kousky (toast, bageta)

 

Středa

Polévka: Květáková

Hlavní jídla:

  1. Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, okurek
  2. Vepřový plátek, sazené vejce, hranolky
  3. Smažený celer, bramborová kaše, salát

 

Čtvrtek

Polévka: Uzená s kroupy

Hlavní jídla:

  1. Rybí filé, bylinková omáčka, kus kus
  2. Vepřové výpečky na pivě, zeli, knedlík
  3. Šišky s mákem

 

Pátek

Polévka: Selská bramboračka

Hlavní jídla:

  1. Králík na hořčici, dušená rýže
  2. Zapečené vepřové řízky s vejci a nivou, americké brambory
  3. Smažené žampióny, brambor, tatarka

 

Změna v jídelníčku vyhrazena

V každém jídle mohou být obsaženy alergeny  

Více info u personálu restaurace.

Menu na další týden