22. – 26.2. 2021
Pondělí
Polévka: Květáková
Hlavní jídla:
- Loštický vepřový závitek, americké brambory
- Kuře na kari, dušená rýže
- Dušený špenát, vejce, brambor
Úterý
Polévka: Hrachová s uzeným masem
Hlavní jídla:
- Vepřový guláš, těstoviny
- Kuřecí prso, žampiónová omáčka, opékané brambory
- Těstoviny zapečené se zeleninou, okurek
Středa
Polévka: Špenátovás vejci
Hlavní jídla:
- Pečená krkovička, koprová omáčka, houskový knedlík
- Jitrnice, brambor, okurek
- Zvěřinový guláš, chléb
Čtvrtek
Polévka: Uzený vývar s rýží
Hlavní jídla:
- Bramborové knedlíky plněné uzeným, kysele zelí
- Švédské masové kuličky s brusinkami, šťouchané brambory
- Zeleninový salát se sýrovými kousky, bagetka
Pátek
Polévka: Gulášovka
Hlavní jídla:
- Vepřový plátek po cikánsku, šunková rýže
- Obrácený řízek, šťouchané brambory
- Rýžový nákyp s ovocem
Změna v jídelníčku vyhrazena